Snorfabriek

Sinds kort is mijn werk ook te zien in de Snorfabriek! Kom kijken in de de Snorfabriek. Daar is altijd wat te doen! Ieder weekend workhops, kunst kijken, cadeaus kopen, lekkere koffie drinken etc. https://www.snorfabriek.nl

How it stARTs

Happy! Vanaf nu is mijn werk te zien en te koop bij online gallery How it stARTs. Neem een kijkje op de website http://www.howitstarts.nl

Snoozebaby zomercollectie

Vandaag was er weer een fotoshoot voor de zomercollectie 2018 van Snooozebaby. Wederom op een mooie locatie in Amsterdam.

BEL Combinatie

Mooie pitch gewonnen voor de BEL Combinatie. Na een competitie met 3 andere fotografen mag ik weer aan de slag om de gemeentes Blaricum, Eemnes en Laren in beeld te brengen!

RAAT – Amsterdam

Momenteel werken wij aan de  introductie van de nieuwe meubelcollectie van RAAT – Amsterdam. Hiervoor verzorgen wij de fotografie en styling voor de catalogus en website.

Erasmus+ Pay It Forward netwerkdag

In het kader van de European Youth Week en 30 jaar Erasmus+, organiseerde Erasmus+ Jeugd de Pay It Forward netwerkdag. Kennis opdoen, ideeën uitwisselen, virtual reality en een Living Library. Ik bracht deze inspirerende dag in beeld.

AVR. Safety Days

AVR is gespecialiseerd in de verwerking van diverse soorten restafval die ze omzetten in energie en grondstoffen voor huishoudens en bedrijven. Werken aan dergelijke processen is niet zonder gevaar, veiligheid is dan ook een belangrijk thema binnen AVR. Ik maakte van de Safety Days een beeldverslag wat door Studio CAPAZ verwerkt is tot een digitaal magazine om dit thema onder de aandacht te brengen.

DepARTmentSTORE

Weekendtip: Van 13 november tot en met 23 december vindt de achtste editie van de DepARTmentSTORE by Gumbs plaats in Hooghiemstra Utrecht. Hier is werk te zien en te koop van Miranda Koopman (CAPAZ), Anne Meijer, Bas Kosters, Studio Hamerhaai, Heidilong en vele anderen…

Snooze baby

Vandaag schoot ik de nieuwe collectie van Snoozebaby.

Corona

Vandaag fotografeerde ik voor Wink experience architects en Corona het interieur van Blijburg.